Wat is Adorage

Wat is Adorage Magic PC

Adorage Magic PC, van de Duitse firma proDAD, zijn een serie Softwarepakketten met 10.000den van de allermooiste overgangen die als template, dus kant en klaar, op de Cd/Dvd staan en creëren een overgang van de ene videoclip naar de andere en zijn vrij eenvoudig aan te passen of te wijzigen en weer op te slaan, zodat er weer een geheel nieuwe, door uzelf gecreëerde, overgang ontstaat die u op een later tijdstip weer kunt gebruiken.  De serie Adorage Magic PC is inmiddels uitgebreid tot maar liefst dertien! volwaardige pakketten: Adorage Magic PC Volume 1 t/m 13 (Pakket 10 t/m 13 zijn HD video volumes). Ieder pakket werkt of als een Stand-ALone of als Plug-in voor de meeste montagesoftwarepakketten in 32 en 64bit zoals o.a.: Corel en Adobe Première Sony Vegas enz., je kunt als het ware beginnen met één pakket, en later uitbreiden met een van de andere pakketten dat, na installatie, wordt samengevoegd bij het reeds bestaande pakket en nu functioneert als één pakket.  Zo zijn er dertien afzonderlijke Cd`s/Dvd`s.

Je ontvangt, na uw aankoop, een download link, om het programma direct te kunnen gebruiken.

Op iedere Cd/Dvd staan honderden kant en klare Template over thema`s van uiteenlopende aard, zoals huwelijk; vakantie; pagina`s van fotoboeken enz. enz. en varieert van enkele honderden tot soms wel 1500 kant en klare video filters en/of overgangen die stuk voor stuk makkelijk zijn aan te passen en te bewaren om ze later nog eens te kunnen gebruiken.

Met welke video montageprogramma`s werkt Adorage als Plug-in? KIJK HIER!

proDAD producten voor Pinnacle:
Belangrijke aanwijzingen voor gebruikers van Pinnacle Studio!!

Gezien het feit dat proDAD producten voor Pinnacle`s Studio uitsluitend verkrijgbaar zijn via Pinnacle, zijn er een paar belangrijke zaken voor geïnteresseerde consumenten. Adorage producten uitsluitend voor Pinnacle Studio: KLIK HIER *

Adorage Transitions (Overgangen) voor Studio 10.x en 11.x Omschrijving: Transition plug-in speciaal voor Pinnacle Studio Beschikbaarheid: in Demo modus op de Pinnacle Bonus-DVD of online bij Pinnacle Inhoud van het pakket: De Render-module voor een naadloze integratie in Pinnacle Studio (als Plug-in) inclusief 200 kant en klare Effecten Licentie: Exclusief en Uitsluitend via Pinnacle! Optioneel: U kunt NU uw pakket uitbreiden tot wel 100.000 kant en klare effecten in de zogenaamde Adorage Magic PC Volume reeks (1 t/m 13). Deze optionele pakketten zijn te koop bij proDAD en bij geautoriseerde dealers. Voorwaarden voor uitbreiding: Een werkende Licentie (Plug-in) aangekocht via Pinnacle! (zie boven bij de *)

Licentie wil zeggen: Verwijdering van het \"rood kruis\" in de output (de kant en klare video)

Noot: Eenmaal een geïnstalleerde Effect Setting van een Effect Pakket zijn deze beschikbaar in Pinnacle Studio 9.x 10.x en 11.x

Algemene informatie: De Plug-in voor de Transitions (Overgangen) en Video Effecten van Adorage zijn NIET BESCHIKBAAR op de Adorage \"All Plug-ins Collection\" Cd of in een van de Effect Pakketten bij proDAD of de Dealers. De Plug-in voor Pinnacle Studio is uitsluitend verkrijgbaar via Pinnacle. Eenmaal een geïnstalleerde en werkende Licentie kunnen alle andere los verkrijgbare pakketen worden aangekocht bij proDAD of bij een van de geautoriseerde Dealers.

© 2013 - 2023 prodad.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel