Upgrade VitaScene v3 LE of PRO naar v4 LE

Vorige Artikel 7 van 8 Volgende
€ 99,00

Upgrade VitaScene V3 LE/PRO naar Vitascene v4 LE
met 220 Filters en Overgangseffecten!

Systeemeisen:
Windows 64-Bit Vista, Win7, Win8, Win8.1, Win10,
2GB-RAM geheugen, aanbevolen: i7-cpu, 6 GB RAM geheugen

Overzicht van alle VitaScene versies LE en PRO: KLIK HIER

Met meer dan 220 professionele overgangseffecten en videofilters biedt proDAD VitaScene V4 PRO waarschijnlijk de meest uitgebreide en veelzijdige collectie hoogwaardige effecten. Dit maakt VitaScene V4 tot het ideale effectenpakket, of u nu een filmmaker, contentmaker of bruiloften bent, of u nu documentaires of reisverslagen maakt.

In vergelijking met zijn voorganger is proDAD VitaScene V4 in omvang gegroeid van ongeveer 700 tot ongeveer 1.400 filters overgangseffecten. En voor het eerst biedt VitaScene V4 een volledig nieuwe, uitgebreide effectcategorie die momenteel bovenaan de verlanglijstjes van veel filmmakers staat: "Seamless Transitions". 

'Naadloze overgangen' zorgen voor bijzonder dynamische, organische en vloeiende overgangen. Een hoogwaardige bewegingsonscherpte kan ook worden gecombineerd met een uniek kleurverschuivingseffect. Veelzijdige voorinstellingen maken het mogelijk de effecten snel en eenvoudig toe te passen. Als u dat wilt, kunt u de De intensiteit van de filters en de stijl van de animatie kunnen nauwkeurig worden beheerd via keyframes en worden aangepast aan het individuele videomateriaal. Dit biedt de gebruiker nieuwe en flexibele ontwerpopties. De 'Seamless Transitions' verrijken de creatieve toolset van elke ontwerper en zijn ook uitstekend geschikt voor dynamische titel- en grafische animaties.

Alleen al de sectie "Naadloze overgangen" bevat al een tiental verschillende categorieën, zoals wipes, zooms, vervormingen,uitrekken of panoramische overgangseffecten. Deze groepen worden vervolgens verder onderverdeeld in verschillende kenmerken en stijlen. 

Naast de nieuwe "Seamless Transitions" biedt VitaScene V4 PRO het volledige spectrum van de beproefde proDAD-videofilters en overgangseffecten in de beste professionele kwaliteit.

Deze omvatten filters voor het uiterlijk en lichtfilters voor het verlichten van uw scène in de postproductie. Dit varieert van zachte accenten en reflecties tot glinsterend licht. Veranderingen in kleur en helderheid zorgen voor een romantische of dynamische sfeer. Met spotlight-effecten kunnen details extra worden "Uitgelicht" en/of benadrukt.

Presenteer je foto's in de stijl van een tekenfilm, een potloodtekening of in een 3D-look! Creëer surrealistische werelden door landschaps- en gebouwopnames om te zetten in miniatuurlandschappen door het tilt shift-effect toe te passen.

Videofilters met zeer efficiënte algoritmen zullen oudere of minder perfecte opnamen verbeteren en contrast, helderheid, scherpte en kleur optimaliseren - allemaal volledig automatisch en in een mum van tijd!

De VitaScene V4-videofilters kunnen ook uitstekend worden toegepast op tekstinvoegingen en afbeeldingen, waardoor bijzonder indrukwekkende effecten en animaties kunnen worden gemaakt - allemaal met slechts een paar muisklikken en zonder enige rogrammeerinspanning.


De effectieve GPU-versnelling maakt VitaScene V4 bijzonder krachtig en snel. Dit maakt het gebruik van Vitascene V4-effecten leuk, of u nu werkt met videomontage software van: Grass Valley, Adobe, Blackmagic Design, Corel, Cyberlink, Pinnacle of met MAGIX Deluxe of MAGIX VEGAS.

© 2013 - 2023 prodad.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel