HIDE v1

Artikel 1 van 2 Volgende
€ 499,00 (inclusief btw)

ERAZR HEET NU VOORTAAN HIDE

HIDE V1 -  Stand-ALone programma (SAL) - ALLEEN VOOR WINDOWS!

HIDE V1 verricht wonderen – en dat alles gebeurt volautomatisch en
razend snel, zonder enige handmatige inspanning!

Nu ook met licentie voor 1 Jaar,

voor slechts € 99,00, KLIK HIER

Beschrijving:
Hoe vaak in het verleden ben je boos geweest over geruïneerde opnames omdat er iemand door je foto is gelopen of andere verontrustende objecten in de kijker zijn geraakt. Met HIDE maak je het verontrustende object onzichtbaar, wat je helpt om onherhaalbare momenten en dierbare herinneringen toch te kunnen gebruiken.

HIDE is een ideaal hulpmiddel dat even geschikt is voor professionele, maar ook voor vakantiefilmers, YouTubers maar ook voor de geavanceerde cinematografie.

HIDE is een echte probleemoplosser wanneer er iets in uw frame komt dat de kijker kan afleiden of er eenvoudigweg niet thuishoort. Meestal worden deze hinderlijke storingen pas zichtbaar tijdens het bewerken - wanneer er geen kans meer is voor een tweede opname.

Hier kan HIDE v1 echt "Wonderen" verrichten. Eerst markeer je het ongewenste object door de intelligente automatische volgmodus toe te passen. Na een analyseproces zal HIDE het object vervangen door zijn oorspronkelijke achtergrond - dit alles gebeurt volautomatisch binnen de kortste tijd zonder enige handmatige inspanning. Voor dit proces heeft HIDE enkele seconden beeldmateriaal nodig voor en nadat het te verwijderen object uit beeld is geraakt.

Kenmerken:

We raden u aan de tijd te nemen om de gratis proefversie van HIDE grondig te testen. Je zult dan snel een idee ontwikkelen hoe je de oplossing het beste kunt toepassen en welk soort beeldmateriaal het meest geschikt is.

Vergeleken met een conventionele en nogal imperfecte kloonstempel en andere tijd- en werkintensieve substitutiemethoden zoals opgenomen in een NLE-programma, biedt de innovatieve technologie van HIDE de veel betere kwaliteit in slechts een fractie van de tijd.

Door optionele USB-invoerapparaten aan te sluiten (NIET INBEGREPEN BIJ HET PAKKET), kan de workflow zelfs verder worden verbeterd. Terwijl u de volgrichting en -snelheid bestuurt met uw optionele pedalen, volgt u tegelijkertijd het proces met uw muis en toetsenbord voor een optimaal volgresultaat, zelfs bij complexe objecten.

Het ongeëvenaarde resultaat van hoge kwaliteit, aangedreven door de nieuwste HIDE-technologie, zal u en uw kijkers verbazen.

  • Tijdlijn voor een snelle workflow wissen
  • Eenvoudig trimmen van clips
  • Comfortabele markering van objecten
  • Handmatig en automatisch object volgen
  • Uitgebreide keyframe-ondersteuning
  • Ondersteuning van optionele invoerapparaten (zoals USB-pedalen)
  • Effecten preview-venster voorafgaand aan het exporteren van bestanden
  • Direct uploaden naar YouTube indien gewenst
  • Compatibel met elke framerate (24p / 25p / 30p / 50p / 60p en meer)
  • Ondersteunt resoluties tot (en inclusief) 8K

Systeem vereisten:

Windows 64-bits Vista, Win7, Win8, Win8.1 en Win10:

6 GB geheugen, 1 GB grafisch geheugen - aanbevolen i7-cpu, 16 GB geheugen, 3 GB grafisch geheugen.

Download HIER een GRATIS Proefversie!

Download HIER de Handleiding van HIDE v 1.5 (pdf).

Download HIER de Quickstart hansleiding HIDE v 1.5 (pdf).

Download HIER de Handleiding over de Naastliggende afbeelding van HIDE v 1.5 (pdf).

© 2013 - 2023 prodad.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel