ProDRENALIN V2 plus

Artikel 1 van 4 Volgende
€ 99,00 (inclusief btw)

ProDRENALIN V2 Plus

De geheel vernieuwde ProDRENALIN V2 Plus is als een droom die uitkomt voor fanatieke ActionCam en luchtfoto drone-gebruikers en is de perfecte tool voor het verfijnen van uw ruwe videobeelden met next-level correcties voor krom getrokken, wankele & zenuwachtige video, die ook toe is aan een uitgebreide image schoonmaakbeurt.

ProDrenalin Plus behandelt dit alles met gemak en voegt coole filtereffecten toe op de video, en de nieuwe industrie-standaard palet van editing tools die geavanceerde clip bewerking mogelijk maakt in een handomdraai. Simpel gezegd, ProDRENALIN V2 Plus kan onbruikbare video redden en  twijfelachtige video transformeren in een geweldige film.

Sneller, sterker in alle opzichten - ProDRENALIN V2 Plus is zo boordevol vele verbeteringen en prestatieverbeteringen het is bijna onmogelijk om het allemaal te noemen, maar hier zijn een paar van de kanjers:

  • Veel nieuwe en gestandaardiseerde editing workflows zijn uitgevoerd, waardoor ProDrenalin Plus gemakkelijker te gebruiken voor gebruikers die samen gebruikt ProDrenalin en een traditionele NLE.
  • GPU ingeschakeld, die aanzienlijk versnelt video-analyse en andere processen, geoptimaliseerd voor multi-core processors.
  • Het maken van de verwerking tot 8K UHD resolutie clips

Fix wonky kleuren met alle nieuwe geavanceerde pro-grade kleurcorrectie, compleet met een geheel nieuwe automatische correctie modus of uitgebreide handmatige aanpassing van helderheid, contrast, witbalans en tint om die perfecte look, en zelfs een histogram om veranderingen als monitoren krijgen je ze te maken.

Voeg video filtereffecten toe om sprankelende beelden te creeren en uw clips met tientallen professionele video-filtereffecten van proDAD, die individueel op een clip kunnen worden toegepast en zelfs worden bediend met key-frames, indien gewenst, en de scherm positie, rotatie en schalen zijn volledig instelbaar. Populaire vignet, film-looks, schijnwerper, kleur en zwart-wit effecten geef uw clips die professionele uitstraling.

Pas clips nog meer aan met rolling-shuter correctie scheve vervorming en de nieuwe en verbeterde video de-noising en verscherpen die niet alleen een betere correctie oplevert dan voorheen, maar ook aanzienlijk sneller is te corrigeren.

Werk slimmer niet harder met ProDRENALIN V2 Plus nieuwste project management tools die u helpen om projecten met een unieke naam op te slaan en ze later opnieuw weer te in te laden, en zelfs sla uw camera profiel en selecteer instellingen voor later gebruik in nieuwe projecten. Nieuwe sneltoetsen en verbeterde tijdlijn controles geven u de kracht van een grote naam editor, maar zonder alle complexiteit. Voorbeschouwing alles in real-time voordat exporteren, zodat je weet dat je het goed hebt.

Bye-bye fisheye! ProDRENALIN V2 Plus introduceert geheel vernieuwde en geoptimaliseerde camera-profielen voor alle grote actie-camera's en vele drones en DSLR-camera's die effectiever kromgetrokken stilstaande beelden en video afvlakt, en biedt opties om een camera profiel on the fly handmatig te aanpassen indien nodig om een standaard profiel tweaken. Wil je de fisheye uiterlijk, maar nodig om de video te stabiliseren? Geen probleem, dit wordt met de nieuwe V2 camera profielen geoptimaliseerd.

Vertel het verhaal snel met ProDRENALIN V2 Plus nieuw Storyboard-functie, kunt u uw clips in een ruwe-cut film te regelen, zelfs opgesplitste langere clips in afzonderlijke individuele clips en dit  alles in real-time. Er is zelfs een verbluffend vergrootglas om in te zoomen en en dingen te checken in close-up. Exporteer de clips individueel, voor het delen op sociale media, of in combinatie met elkaar als een ruwe film verder te worden gepolijst met een NLE.

De nieuwe export formaat opties geven u veel meer keuzes om aan uw veeleisende behoeften te voldoen. AVC / H.264 (.mp4 en .mov), H.265 (MOV), Apple ProRes (.mov), Motion JPEG (MOV), generieke AVI, Canopus HQ / HQX (.avi) en YES ... GoPro Cineform zijn allen nu ondersteund. Export individuele clips of exporteer meerdere clips samen in batch-verwerking.
 

© 2013 - 2023 prodad.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel