Adorage Magic PC vol. 13

Artikel 1 van 17 Volgende
€ 99,00 (inclusief btw)

"HD - Festival en Celebratiën FX"

Familie, feesten, party - Slimme effecten voor de mooiste momenten in het leven! Voor al uw indrukwekkende films en documentaires: Honderden complexe video-effecten en overgangen in HD – kwaliteit.

Familie Of het nu een kinderverjaardag of een bruiloftsfeest is - uw herinneringen worden in de film ondersteund door professionele effecten, van de allerhoogste kwaliteit en 3D-animatie getuigen het perfectionisme in deze unieke momenten.

Festivals en feesten Of het nu een Kerst of jubileum film wordt - ook hier heeft Adorage 13 kant en klare 3D scènes van hoge kwaliteit ontworpen zowel als video-effect of overgang om uw werk te ondersteunen met verbluffende animaties en effecten.

Liefde en Romantiek Ondersteun je romantische sferen in een bruiloftsdocumentaire of een film over je familie met accessoire-effecten zoals ringen, harten, klokken en veel, heel veel meer.

Tot in detail voorgedefinieerde 3D-objecten, worden gecomponeerd in Adorage 13 tot hoogwaardige video effecten, en benadrukken zo de romantische sfeer van uw film, en dat in een paar simpele muisklikken!

Stemming en symboliek Of het nu een hoogwaardig 3D geschenkpakket is, of een koppeltje duiven, prachtige bloemen, of een oogstrelende video album,  Adorage 13 heeft talrijke veelzijdige animaties, effecten en trucs voor u voorbereid – en in een handomdraai beschikt u over een unieke samenstelling van effecten en animaties van de allerhoogste kwaliteit!

Frames en filters Frame effecten en fascinerende composities zijn in Adorage 13 met een simpele muisklik op te roepen en zorgen daarmee voor sfeervolle achtergronden in uw scènes.

Universele Effecten Zelfs Thema onafhankelijke effecten, dus universeel toepasbaar, zijn talrijk vertegenwoordigd in dit pakket, zoals de immens populaire lichteffecten en Partikel animaties, of samenstellingen van deze twee unieke effecten kunnen snel en eenvoudig worden gegenereerd en overtreffen zo uw video producties, in ieder genre.

Korte clips Tal van voorgedefinieerde animaties over diverse onderwerpen zijn beschikbaar als creatieve basis voor uw trailer of uw voor titels of credits (aftiteling) of gewoon als achtergrond voor bij een picture in picture effect in de video sectie.

© 2013 - 2023 prodad.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel